fredag 19. februar 2010

Julie sine nye venner trenger navn

Julie sin Bestemor har heklet disse to søte dukkene til Julie.



Jeg synes de er kjempesøte og lurer på om de skal hete Rosa og Hans, men er litt usikker. Har du gode navneforslag?

Rosa og Blå ble det mest pedagogiske og beste navnet ;-) Takk tante

tirsdag 16. februar 2010

Grønt er skjønt

Jeg merker at jeg har vært mye hjemme det siste året og derfor er det deilig å kjenne at våren snart er her. Det er riktignok mye snø ute, men inne er vårfølelsen tilstede.

En vase tulipaner bringer våren inn i stuen. Bildet kjøpte vi når vi var i Bruge i fjor høst. Det viser en av de eldste broene i byen.

Ovnen ble anskaffet i høst og har virkelig vært deilig i hele vinter.

Nye gardiner som er kjøpt for 100 på 70 % salg hos KID. Stolputene er kjøpt for 79 kr på IKEA. Grønt og vårlig kjøkken.

mandag 15. februar 2010

Islykter

Bildene er fra i vinter av islykten vi lagde oss.





Hvordan
Lykten er laget i en oval isboks som ble fylt av grønnegreier. I midten satte vi et syltetøyglass. Nå lykten skulle brukes fylte vi varmte vann i glasset slik at vi fikk tatt det opp og puttet ned i et lite lys.

søndag 14. februar 2010

Fastelaven


Fastelaven ble feiret på den lokale Baker Hansen. Vi fikk deilige fastelavens boller og nydelig kaffe en liten rusletur hjemmenfra. Deilig.
Posted by Picasa

tirsdag 9. februar 2010

Jeg vant en babyhawk

Julie blir flittig bært av både mor og far. Her er vår fine Babyhawk som har brune stropper og mønsteret her heter Meiji Taupe. Denne er bestilt fra USA og leverandørene skryter av at det er over 300 stoffer man kan velge mellom.

Grunnen til at jeg nevner valgmulighetene er nemlig at jeg har VUNNET en babyhawk oh snap som er en formsydd utgave, dvs at den bare kan klipses på kroppen. Vi brukte to timer på å bestemme oss hvilke vi ville ha. Valget falt til slutt ned på denne søte her med Olive stropper

Tar 3-4 uker til vi har denne, men jeg gleder meg allerede ;-)

fredag 5. februar 2010

Monsterbukse 1

Julie har begynt å vokse ut av bleiebuksene sine og da trenger hun noen nye som hun kan vokse i . Først ut er en mosterbukse, de synes jeg er så kule.

Her ser man Julie som prøver buksen for første gang. Den var i grunnen litt stort og da tenkte mor at den burde kanskje få seg en runde i maskinen slik at den kunne bli litt mindre....


Og mindre den ble... Den ble type"akkurat passelig" og altså ingen bukse til å vokse i.

Modellen gikk heldigvis veldig fort å strikke og jeg strikke med kile som gjorde at den fikk fin passform. Så heldigvis har jeg garn nok til en ny bukse, selv om det er litt kjipt å strikke to heelt like prosjekter etter hverandre.

Følg med - mønsterbukse to dukker nok opp om en ukes tid.