onsdag 2. desember 2009

Pakke fra USA

Min søster er stasjonert i USA for et år og jeg har utnyttet henne som mellomann mellom nettbutikker som bare sender pakker til usa og meg som bor i Norge.

Første hinder var at butikken jeg falt for til å kjøpe tøybleier ikke aksepterte at jeg betalt med mitt norske visakort for å få sendt pakke til søs. Så da måtte vi først vente på at hun fikk et kort jeg kunne bruke. Bleier ble kjøpt og sendt til søs som sende de videre til meg. Pakke kom aldri lengre enn til postkontoret på Solli plass før den ble sendt tilbake til USA på grunn av feil postkontor.

Når pakken først skulle sendes på nytt fant jeg ut at jeg kunne jo kjøpe litt ekstra. En babyhawk og litt leker fra ebay ble kjøpt inn og sendt til søs. Etter en traumatisk tur på det amerikanske postkontoret kom pakke endelig frem til oss her i Oslo.

Den som venter på noe godt venter ikke forjeves, pakken var nemlig over all forventning.

Ovenfra ser man først bursdagsgaven min fra søs som er strikket hals, votter og lue, kjempedeilig sett å til trilleturer. Så ser vi Julie som leker med sine nye leker i den nye kjolen fra tante. Den nye babyhawken meitaien var farsdagsgaven til pappaen, og han ble veldig fornøyd. Bærebilder kommer senere. Muffinsmiks fra usa som bare skulle tilsettes vann ble til gode muffins. Ser så gøy pakken så ut når den ble åpnet!

Tøybleier

Her er testpakken jeg har kjøpt med tøybleier.
Den rosa med prikker er en Blueberry One Size, under er et Thirsty Duo Wrap, kubleien er one size fra Happy Heiny's, den rosa pandaen er Kiwi Pie One size bambo, så sees så vidt en gul badebukse fra Imse Vimse, den rosa og grønne bleien er Bum Genius one size.

Kjøpte inn litt forskjellige typer for å teste hva vi synes kan funke i hverdagen. Foreløpig er jeg er veldig fornøyd. Omtaler kommer etterhvert når vi har fått testet bleiene litt mer.

3 kommentarer:

Blomsterpiken sa...

Bra pakken enda kom. De to pakkene din pakke ble postet med, er enda på villtur. Jeg hater usps.

LYKKEBO sa...

Supertante!!!
Huff mye styr, men god slutt..
Håper alrt står bra til med deg og den lille.. Blir det jul på dere i Bergen??
Og veldig koselig dere har pyntet til julen:)

kLEM TIL DEG*

Marthe sa...

Sigrid har blitt god venn med elefanten Amandus, som Julie var så snill å la flytte inn hos oss - så en stor takk til Julietanten i Amerika fra oss også!