fredag 5. mars 2010

Hurra for tante MargretheJulie vil gratulerer sin tante Margrethe med den første bursdagen Julie opplever. Julie håper tante får en fin feiring i amerika og gleder seg til tante kan få bursdagskos ;-)

9 kommentarer:

Beyla sa...

haha for en herlig idé!! Det _er_ trist å være veldig-langt-unna-tante når tantebarna har bursdag. verre for tanta enn tantebarnet mistenker jeg sånn egentlig... Men det får bare være. Og jeg mistnker Margrethe har sett videoen x antall ganger og snufset litt hver gang!

Hanne sa...

Morsomt og veldig, veldig søtt :-)

Nattfiol sa...

Hyggelig at dere liker video.

Morfar (altså pappaen til nattfiolen og blomsterpiken) var så begeistret at vi måtte spille videoen tre ganger her i stua på fjellet.

FØR han oppdaget at han hadde jo ikke fått noe video til sin bursdag..

Elisabeth sa...

Lille Julie, du er så omtenksom og snill. Tipper at tante blir kjempeglad for å se denne videoen. Ha en fin helg!

Renate sa...

Åååh.. For en herlig video :D Tipper Margrethe blir kjempeglad :D Det er utrolig synd å være borte når barna er så små som dette, for de vokser jo så utrolig raskst!! :D Blir nok kjempegodt for henne å komme tilbake å kunne besøke dere oftere :) Ha en god helg :)

Ruth sa...

Jeg fikk ikke til å se videoen. Men jeg har jo nesten fulgt med Julie siden hun ble født. Det har jo bursdagtanten sørget for. :)

Det sjalet er superenkelt.

Jeg begynner i halsen. Legger opp 3 masker og strikker 4 - 5 riller. Plukker opp 3 masker langs "langsiden" og så 3 masker på kortsiden. Da sitter jeg med 9 masker.

Strikk 3 rett, dette er kanten og strikkes på begge sider hver eneste omg.

øk med ett kast innenfor kantmaskene, 1 kast på hver side av midtmasken og 1 kast før siste 3 kantmakser. 4 kast på hver andre omg.

Så kan du strikke perlestrikk, et par riller, hullstrikk, et par riller, noen omganger glattstrikk, et par riller, flere omg med hullstrikk osv.

Jeg skiller gjerne mellom de forskjellige mønstrene med rillestrikk. Men sett bare i gang. Flere mønster du strikker, mere spennende blkr sjalet.

Jeg brukte 2 50gr nøster med Drops Delight. Bruker du Palett holder det med ett 100 gr nøste.

StrikkePia sa...

Kjempe fin video. :-)

Blomsterpiken sa...

Tror vi har rundet 40 visninger nå!

Tusen takk - dere er best!

Birgitta sa...

Hej! Roligt att du vill vara med i min utlottning.
Ha det gott.
Kram Birgitta