søndag 21. mars 2010

Strikkestatus - planene og garn må man jo ha

Jeg har vært litt dårlig på å strikke ferdig plagg i det siste, så derfor har det blitt lite strikkeblogging. Det betyr ikke at det ikke har skjedd noe på strikkefronten.. For jeg har drevet med litt garnhamstring og litt planlegging. Det er jo hyggelig å ha koselige ting i vente til jeg kan strikke med god samvittigheten dagen lang.

Garnhamstring 
 Jeg var en liten tur i garnkjelleren til søstra og fikk med meg litt garn. Hun er jo i USA og da kan garnene heller blir brukt ligger i mitt hus enn i kjelleren hos mor og far... Takk snille søs!


Beskrivelse av garnene med Ravelrylinker til hva de skal bli til en gang i fremtiden. Fv øverst: To nøster Lopi Einband som skal brukes til et vakkert Hyacinth sjal, To nøster rosa Palette ullgarn, Kaunigarn som jeg skal strikke Katrine Balleriana Lace vest av, To nøster ullgarn som skal bli tovelue med kule JULIE bokstaver, posen med alt garnet i, litt nøster eskimo og easy som skal bli fine French Press Felted Slippers, en vakker alpakkagarn som også kan bli sjal -  kanskje Multnomah? , Regina sokkergarn og tre hesper New Zealand lammeull.

På strikkepinnene, eller hvertfall ganske snart på pinnene 

1. Det blå garnet skal bli en vakkert Nøstebarndress i størrelse to år som frøkna kan kose seg i til vinteren. Og for at jeg ikke skal bli beskylt for å kle med datter i bare blått skal jeg strikke rosa tovevotter til og i knapperadene skal det bli rosa griseknapper fra Blomsterpiken. 
 
2. Jeg har fått ny flott regnkåpe fra Noa Noa. Den er den perfekte vårkåpen som mangler litt tilbehør. Dette garnet passer fint til og skal bli enten en lue, New New Shale Cowl sjal, eller pulsvanter. Det er ikke helt bestemt og jeg mottar gjerne tips. Dessverre har jeg bare ett garn, men det ser jeg bare på som en utfordring..

3. Nøstebarngenser i striper. Denne er det faktisk min kjære mann som skal strikke. Han synes dog at det var litt smått, så vi får se hvordan det går.

4. Regnbuegarn som skal bli en Nøstebarntunika i størrelse to år. 

7 kommentarer:

Tonemi sa...

Huff, ja, kjenner meg godt igjen her....Masse prosjekter på gang til samme tid....
Men gud hvor gøy det er å holde på med flere ting samtidlig ...Da blir man aldri lei av det man holder på med, eller???:O)

Anne sa...

Mange prosjekter på en gang høres kjent ut. Du er virkelig heldig som får hente garn fra lageret til søsteren din! :)

Ugla sa...

Garnhamstring er en viktig del av forberedelsene, at det ofte skorter litt på gjennomførelse oversees glatt :-)

Margrethe sa...

La oss korrigere litt her, det første er ikke LettLopi med Lopi Einband, de rosa heter Palette og garnet til Vesten er Kauni. Og du, sjekk noen preposisjoner før du poster igjen også :)

De regianøstene blir forresten gjerne sokker til meg!

Nattfiol sa...

Takk søs for garnoppdateringer. Du har jo klisterhjerne på garnnavn. Nå er det oppdatert - jeg visste jeg kunne stole på deg ;-)

Jeg skal prøve å bli flinkere på norsken.

Judith sa...

Helt enig. Planer må man ha, jo flere jo bedre! Heldige deg som har et ekstra garnlager å ta av. Kos deg.

Margrethe sa...

Bare hyggelig! Sokkegarnet heter forresten Regia, ikke Regina :)