mandag 15. mars 2010

Jeg drømmer om en symaskin

Jeg drømmer om en symaskin. I hodet mitt kan en symaskin gjør mange ting som jeg i dag ikke kan. Dessuten føler jeg at jeg ikke blir skikkelig husmor før jeg kan beherske en symaskin.


En symaskin ville gjort at jeg bare ville sydd og ikke skrevet på oppgaven min og derfor kan jeg ikke få noen symaskin i hus helt ennå. I mellomtiden koser jeg meg stort over bloggen til Kamelone som nettopp har lært seg å sy. Hun lager mange fine ting og jeg blir like inspirert hver gang hun legger ut noe nytt. En dag skal jeg også bli flink til å sy.

Jeg har forresten ingen klare formeninger om hvilke type symaskin jeg bør se etter når jeg en dag skal blir en lykkelig symaskineier. Har du noen tips?

3 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Jeg har ingen tips men ønsker meg symaskin selv. Den jeg syr på nå låner jeg av svigermor og den er 30 år gammel... Den har begrensede funksjoner, men til mitt begynnerbruk funker den godt. Men det er klart. Ønsker meg noe nyere ei gang da. Som er mitt bare mitt. Har sett på Janome sin "Décor Computer 4100" som ligger i en overkommelig prisklasse. Når man en gang får råd til det...=P

Blomsterpiken sa...

Jeg har sett litt på denne:
http://products.howstuffworks.com/Brother-CS6000i-Computerized-Sewing-Machine/productId=47092245

Kanskje den skal bli med mor hjem til påske?

MarteS sa...

Jeg har en super symaskin! Det er en Singer Quantum (?) 9920, og hun er min nye bestevenn!! Riktig nok har hun hatt residens hos meg i snart tre år, men det er nå i det siste at vi har klart å leve i symbiose! Lykkelig sådann!
Hun har maaaasse funksjoner, hun kan sy store og små bokstaver, av den snirklete typen (søtt!), og blomster og fly. Hun kan speilvende diverse sømmer, og hun kan (når jeg har lært meg det) sy med doble nåler!! Itillegg til rett fram og tilbake, sikksakk, overlocksøm og et x-antall forskjellige føtter. Hun kan tilogme sy i knappene for meg!!!!! Bedre bestevenn finnes vel neppe?? ;)

http://www.sewvacdirect.com/singer9920.html?gdftrk=gdfV2739_a_7c861_a_7c3747_a_7csing_d_9920

Ønsker deg og lille Julie ( jeg leser ofte Supertante Blomsterpikens blog, og dermed også din innimellom :)) ) en flott onsdag!

marte